Як Отримати Візу до Чехії

Віза в Чехію: поради як

Серед туристів ходять чутки про проблемний отриманні візи до Чехії.Однак якщо ви вирішили відвідати цю дивовижну країну, рекомендуємо в першу чергу без помилок заповнити анкету.

 

Багато наші туристи не проти провести вихідні або свята в Празі, однак їх зупиняє одне питання: шенгенська віза в Чехію - це взагалі реально? Все можливо, якщо йти визначеним шляхом.

 

Ті, кому вже доводилося подавати документи в посольство, в один голос розповідають про недружньому ставленні посольств по відношенню до наших мандрівникам, особливо до тих, які їдуть в країну не через турагентство.

 

Якщо всупереч усім почутим історіям ви маєте намір відвідати країну, вам варто взяти до уваги наступні моменти.Отже, для поїздки в Чехії потрібна віза. Без неї нікуди. Радимо заздалегідь записатися на подачу документів, залишивши собі запас часу.

 

Останні кілька років отримати короткострокову візу можна тільки по телефонній запису.Будьте готові до того, що доведеться витратити на дозвон не одну годину.Зате запишуть вас абсолютно безкоштовно.

 

На наступному етапі потрібно зайти на сайт чеського посольства і роздрукувати анкету.Вкрай важливо заповнити всі поля правильно. Якщо все буде зроблено по нашій інструкції, то візу в Чехію ви отримаєте без проблем.Краще заздалегідь подивитися приклади або прочитати інструкцію. Почерк обов'язково повинен бути розбірливим, оскільки анкета проходить електронне зчитування.

 

Які потрібні документи для отримання візи?

 

Уряду Чехії важливо переконатися в тому, що ви не поповните армію нелегалів, тому воно вимагає документи для візи в Чехію в повному зборі.В принципі, в пакеті паперів нічого нового для Європи немає: дві фотографії, заповнена анкета, довідка з місця роботи із зазначенням окладу за останні 6 місяців, документи на авто або нерухомість, виписка з банку про те, що на вашому рахунку є гроші, медична страховка (причому на суму 30000 євро).Додатково можуть знадобитися авіаквитки в обидві сторони або броню з готелю.Правда, з останнім пунктом може виникнути проблема: в посольстві, як правило, вимагають оригінал листа з готелю, краще з мокрою печаткою та зазначенням того, що ви оплатили 30% від суми проживання.

 

Якщо в Чехії необхідної візи Терміново, я можу зв'язатися в туристичне агентство.У цьому випадку документ обійдеться трохи дорожче, але зате ви без проблем отримаєте бажане.


"Кофемания" предлагает купить молотый кофе.

Возможно вам понравится

Як отримати візу до Болгарії в
Як отримати візу до Болгарії в
Як отримати візу в Америку
Як отримати візу в Америку
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27