Отримання Студентської Візи в Чехію

Після успішної подачі заявки
напевно, сама просто оформляемая з усіх довгострокових віз до Чехії, і відсоток відмов за студентськими візами менше, ніж по інших видах довгострокових віз.Тому якщо Ви вирішили переїхати до Чехії і Вам від 16 до 30 років, то отримання студентської візи ідеально як перший крок на шляху Вашої імміграції в Чехію.

Підставою у видачі студентської візи до Чехії є Ваше навчання в навчальному закладі, акредитованому на території цієї країни.Це може бути як вуз, так і як середній навчальний заклад, і курси чеської мови.Причому не всі курси чеської мови дають підставу для отримання саме студентської візи до Чехії. Багато акредитовані курси хоч і дають підставу для отримання візи, але надавши в посольство Чехії підтвердження про прийняття на такі курси, Ви отримаєте туристичну візу.З такою візою Ви безперешкодно потрапите в країну, провчитеся на курсах і навіть, можливо, поступите до вузу.Але потім Вам доведеться повертатися додому і знову подавати документи в чеське консульство для отримання вже студентської візи до Чехії, тому що туристичну візу не можна поміняти на студентську, не виїжджаючи з Чехії.

 

Зовсім інша ситуація настає, якщо Ви починаєте навчання на курсах чеської мови при державному вузі.У цьому випадку Ви відразу одержуєте студентську візу і при вступі до університету після закінчення навчання на курсах Вам залишається тільки продовжити вже наявну студентську візу, не покидаючи територію Чехії.

 

Всі наші курси чеської мови проходять при великих, відомих державних чеських вузах, тому при вступі на наші курси Ви одразу отримуєте довгострокову студентську візу в Чехію, не викликаючи зайвих питань і недовіри у співробітників посольства.По закінченні наших курсів Ви продовжуєте Вашу студентську візу в поліції у справах іноземців Чехії, не виїжджаючи з країни.За умови правильності заповнення всіх документів, проблем з продовженням студентської візи в поліції у справах іноземців в Чехії не виникає.

 

Студентська віза в Чехію - термін дії та термін оформлення

 

Довгострокова студентська віза в Чехію - це віза з метою навчання терміном дії від 90 днів до півроку.Це мультивіза, тому кількість в'їздів і виїздів з країни не обмежується, більше того зі студентською візою Ви можете безперешкодно подорожувати з Чехії по країнах Шенгену.

 

Заява на студентську візу до Чехії розглядається чеським посольством від 60 днів до півроку.Цей термін залежить від того, де Ви будете вчитися. За законом, при надходженні заявника до державного вузу або на курси чеської мови при державному вузі термін розгляду мінімальний - 60 днів.Однак на практиці навіть у цьому випадку розгляд Вашої заяви на студентську візу до Чехії може зайняти від 2 до 6 місяців, тому радимо враховувати цей факт і готувати документи на візу дуже завчасно.


Музмания- музыкальное оборудование.

Возможно вам понравится

Найпопулярніші візи в США
Найпопулярніші візи в США
Отримання візи в США після
Отримання візи в США після
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27