Заява на отримання Шенгенської візи Чехія

Виза в ЧехиюШенгенська віза до Чехії, як і інші візи до країн Шенгенської угоди, вимагає надання певного комплекту різних паперів, включаючи фотографії, анкету та інші документи на візу до Чехії.

 

Багато хто думає, що оформити візу самостійно, щоб побачити пам'ятки Чехії - це дуже складно, але ми зараз розіб'ємо цей стереотип.Справа в тому, що оформлення візи до Чехії через турагентство відрізняється лише тим, що не Ви відносите документи в Чеський візовий центр.При цьому найголовніше - тягар збору всіх документів на візу до Чехії - в будь-якому випадку лягає на Вас.

 

Де отримати візу до Чехії?

 

Виза в ЧехиюЗаявники, які бажають подати звернення на довгострокову візу, власники дипломатичних і службових паспортів, іноземні громадяни та заявники, які звертаються за дозволом виду на проживання подають документи безпосередньо до Посольства Чеської Республіки в Москві, Санкт-Петербурзі або Єкатеринбурзі.

 

Решта заявники, у тому числі і на короткострокову шенгенську візу терміном дії до 90 днів (це і є туристична шенгенська віза в Чехію, яку отримують туристи, які відвідують країну) за візою повинні звертатися в один з Сервісних візових центрів Чеської Республіки , які перераховані нижче.

 

Типи віз до Чехії

 

Віза в Чехію для росіян, як і для громадян інших держав, буває декількох типів.Два основних - це довгострокова і короткострокова. Для отримання довгострокової візи до Чехії, за інформацією потрібно звертатися на.

 

Види довгострокових віз до Чехії

 
     
  • Довгострокова віза з метою навчання
  •  
  • Довгострокова віза з метою з'єднання родини
  •  
  • Довгострокова віза з метою роботи
  •  
  • Довгострокова віза з метою підприємництва
  •  
  • Довгострокова віза з метою спорту
  •  
 

Цей тип візи має позначення Віза С, та отримання візи в Чехію повинна бути мотивована тим, що єдиним пунктом призначення туриста, або ж основним пунктом призначення (коли більша частина часу проводиться на території країни) повинна бути саме Чеська Республіка.

 

Документи на візу в Чехію

 

Всі документи повинні бути не старше півроку (крім паспортів).Документи необхідно здавати повним комплектом, при цьому Консульство може запросити додаткові документи у разі потреби.Отже, як отримати візу до Чехії, або які документи для цього потрібно зібрати.

Возможно вам понравится

Європа у дзеркалі Росії - inoSMI.Ru
Cego Україна готова? "- Sprašival сцена з Майдану активіст Роман Lipinskij.«У пресі писали, що Верховна Рада готова проголосувати за ратифікацію, а уряд підготував весь пакет документів...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27